MT SCORES

Onder de naam MT Scores publiceert Maron zijn arrangementen, orkestraties en werken gemaakt als kopiist. Als arrangeur en orkestrator houdt hij zich bezig met het op maat bewerken van divers materiaal voor orkesten, ensembles en musicals, en is hij in te huren om van bestaande en nieuwe werken goede partijen en parturen te maken (kopiist).

Arrangementen en Orkestraties

Voor diverse orkesten maakt hij regelmatig orkestrale arrangementen van klassieke en populaire muziek. Voor de musical De Elephantman van Affolter Producties was hij naast muzikaal leider ook verantwoordelijk voor alle arrangementen en orkestraties. Ook voor een musicalbewerking van de film Love Actually maakte hij alle arrangementen en orkestraties. Alle arrangementen, orkestraties en ander te publiceren werken worden enkel in opdracht geschreven. U ontvangt de partijen en partituur in principe als PDF. Voor alle werken geldt dat de verantwoordelijk met betrekking tot alle rechten bij de opdrachtgever ligt.

Partituur en partijen

Voor nieuwe én oude werken waarvoor een partituur en/of nieuwe partijen gemaakt moet worden werkt Maron als kopiist. Handgeschreven partituren worden verwerkt tot gedrukte partituren, ontbrekende partijen worden vanuit de partituur gemaakt en van op de computer gemaakte partituren worden keurige partijen en partituur gemaakt.
Ook hier geldt dat de verantwoordelijk met betrekking tot de rechten bij de opdrachtgever ligt.

Mocht u vrijblijvend een prijsopgave willen hebben, neemt u dan contact op via het contactformulier. Als u hierin aangeeft om welke muziek het gaat, voor welke ensemble- of orkestbezetting, toonsoort, e.d., dan nemen wij deze gegevens mee in de prijsopgave.